Співробітники сектору Державної служби у боротьбі з економічними злочинами Могилів-Подільського відділу міліції припинили діяльність грального закладу у приміщенні житлового будинку у місті Могилів-Подільський Вінницької області, повідомили у прес-службі МВС.

Так, співробітниками міліції була отримана інформація, що на 1-му поверсі одного із житлових будинків, розташованих у центрі міста Могилів-Подільський, працює ігровий клуб.

Ніяких вивісок про те, що у приміщенні працюють ігрові автомати, не було. Тільки на внутрішніх дверях закладу був напис «Атракціони».

У залі співробітники міліції виявили 15 робочих ігрових автоматів. 31-річна жінка, яка працює адміністратором у даній установі, від будь-яких пояснень відмовилася.

У повідомленні говориться, що вона також відмовилася назвати власника виявлених ігрових автоматів.

«Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які організували діяльність грального клубу і отримували з цього нелегальні доходи. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу (заняття гральним бізнесом)», - повідомляє прес-служба МВС.

За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Виявлене гральне обладнання правоохоронці вилучили.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299