Заметіль,що посилилася в Одесі, стала причиною автомобільних заторів практично на всіх вулицях міста.

Особливо ускладнено автомобільний рух у напрямку зі спальних районів Одеси в центральну частину міста. Так, шестикілометрова пробка утворилася від 3-ї станції Люстдорфської дороги до залізничного вокзалу і далі.

Зокрема, двокілометрову ділянку автомобільної траси від Адміральського проспекту до Середньофонтанської площі (так звана «швидкісна дорога») автомобілі долають за 20 хвилин.

Таким чином, зараз середня швидкість в потоці становить 10 кілометрів на годину. У той же час на вулицях міста працює не так багато снігоприбиральної техніки, повідомляє «Репортер Одеса».

Жителі селища Котовського, що їдуть у напрямку до міста, також потрапили у велику пробку. Затор починається від Лузанівки і закінчується біля Пересипського мосту.


Крім того, сніг, що випав, абсолютно дезорієнтує водіїв, що призводить до своїх жалюгідних наслідків. Зокрема, на перехресті вулиці Одарія і Газового провулку під землю провалився автомобіль. Там стара яма частково прикрита бетонними блоками. За припущенням очевидців, через сніг водій просто не помітив небезпечний невідгороджений провал.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

520