Господарський суд Київської області задовольнив позов заступника генерального прокурора України в інтересах державного агентства України з управління державними корпоративними правами та державного підприємства «Антонов» у ЗАТ «АероСвіт» про стягнення заборгованості в розмірі 8,4 млн грн за неналежне виконання умов договору оренди літаків.

Про це повідомляє відділ по зв'язках із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України

Нагадаємо, в кінці грудня 2012 року у виконання внесеного прокуратурою Київської області подання авіакомпанія «АероСвіт» виплатила співробітникам майже 19 млн грн заборгованості з оплати праці за листопад 2012 року.

Господарський суд Київської області за позовом Генеральної прокуратури України стягнув з авіакомпанії «АероСвіт» на користь державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» понад 42 млн грн заборгованості по сплаті аеропортового збору та плати за надані послуги.

29 грудня 2012 р. Господарський суд Київської області відкрив провадження у справі про банкрутство компанії «АероСвіт» за заявою самого авіаперевізника. Розмір боргу авіакомпанії перед кредиторами на 27 грудня 2012 становив 4,27 млрд грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205