Народного депутата Сергія Власенка не випустили за межі України для участі у сесії ПАРЄ, повідомляє газета «Bзгляд».

У VIP-зал терміналу «В» депутат прибув озброєний розпорядженням голови ВР Володимира Рибака про включення Власенка до складу офіційної делегації парламенту у ПАРЄ і квитанцією про сплату 128 тисяч гривень, які присудив йому Печерський районний суд Києва за позовом його колишньої дружини Наталії Окунської.


 
На думку депутата, цих документів було достатньо для того, щоб заборону на його виїзд було знято. Тим не менше, у базі невиїзних осіб прикордонслужби його прізвище залишилося. На підставі цього майор прикордонної відмовив Власенку у праві на виїзд.

Нагадаємо, що колишня дружина Сергія Власенка Наталія Окунська спростовує слова екс-чоловіка про те, що він нібито розрахувався з нею за рішенням суду.

«Він з піною біля рота на прес-конференціях кричить, що розрахувався зі мною, але це чиста і неприкрита брехня - ні я особисто, ні мої діти не отримали від нього як батька і колишнього глави сім'ї ні копійки за виконавчим провадженням», - говорить Окунська.

Вона також підкреслила, що якщо Власенко не буде виплачувати дітям аліменти або ж пускати їх на відпочинок за кордон, її не зупинить навіть загроза тюремного ув'язнення для колишнього чоловіка.

Власенко назвав сьогоднішню подію порушенням своїх прав і пригрозив, що це питання буде порушуватися не тільки у парламенті, але й на сесії ПАРЄ.


 
«Я буду дзвонити своїм колегам, щоб завтра вони порушили це питання на засіданні ПАРЄ під час своїх виступів», - заявив депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270