За минулу добу для боротьби з ожеледицею на дорогах столичні автодорівці використали 2,3 тисячі тонн посипальних матеріалів, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на дані «Київавтодору».

Зокрема, було використано 1,1 тисячі тонн солі та 1200 тонн піщаної суміші. Також з вулиць міста вивезено 518 тонн снігу. Всього ж з початку зимового періоду зі столиці вивезено 158 тисяч тонн снігу.

За інформацією Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, 23 січня у цілому у прибиранні територій столиці від снігу та ожеледиці було задіяно 507 одиниць техніки та 6805 працівників комунальних служб міста. Зокрема, 342 одиниці техніки і 513 співробітників КП ШЕУ, 52 одиниць техніки і 727 працівників КП УЗН та 113 одиниць спеціалізованої техніки та 5565 комунальників.

Інспектори з благоустрою ведуть посилений контроль за своєчасним очищенням від ожеледі міжквартальних проїздів, прибудинкових територій, пішохідних доріжок і територій навколо зупинок громадського транспорту.

У КМДА підкреслили, що за неналежне прибирання балансових територій інспектори з благоустрою за 23 січня вручили 232 приписи та склали 87 протоколів про адміністративні правопорушення. Всього з початку снігопадів за неналежне прибирання від снігу і льоду балансових територій порушникам вручено 8678 приписів та складено 1896 адмінпротоколів.

Як раніше повідомляв ForUm, робота глав трьох районних держадміністрацій (Голосіївської, Святошинської, Подільської) визнана незадовільною у частині прибирання територій від снігу та льоду. Розглядається питання про їхнє звільнення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154