Президент «Динамо» Ігор Суркіс заявляє, що команда вже 4-5 років не отримувала таких фізичних навантажень, як зараз. Про це він заявив прес-службі київського клубу, коментуючи хід першого збору «біло-синіх» в іспанській Марбел’ї.

«Фрагментарно гра вже проглядається - це на тлі дворазових тренувань. Такі величезні навантаження команда не отримувала вже 4-5 років. Я розмовляв з Сашею Шовковським, розмовляв з хлопцями – і близько таких навантажень в останні роки у нас не було. На тлі навантаження фрагментарно вже щось вимальовується. Але хтось застудився, хтось травму отримав. Оптимального поєднання гравців на полі, природно, немає, і це правильно. Перший збір спрямований, перш за все, на фізичні кондиції гравців, на втягування у сезон. Судити про те, як команда готова до 14 лютого, вже будемо, швидше за все, на другому іспанському зборі», - сказав він.

Також, за словами Суркіса, «Динамо», як і раніше, шукає нападника. «Ми шукаємо тільки нападника. Захисна лінія у Олега Володимировича, як він сам вважає, укомплектована на сьогоднішній день. У нас є список гравців, яких ми переглядали, але складність виникає, якщо футболіст не хоче їхати в нашу країну. Це виконавці дійсно хорошого рівня. Нам потрібен нападник не на далеку перспективу, а такий, щоб одразу заграв», - зазначив Суркіс.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267