У м.Маріуполь Донецької області вчора, 23 січня, близько 17:00 під час затримання рецидивіста були поранені троє працівників міліції.

За даними прес-служби Маріупольського міського управління ГУ МВС України у Донецькій області, співробітники сектору у боротьбі з незаконним обігом наркотиків отримали оперативну інформацію про місце знаходження зловмисника, який перебував у розшуку за скоєння крадіжок і грабежів, і виїхали за адресою.

Прибувши на місце, міліціонери побачили, як фігурант йде по вулиці. Однак коли правоохоронці підійшли до нього, пояснили ситуацію і попросили пред'явити документи, які засвідчують особу, чоловік почав наполягати на тому, що вони прийняли його за іншу людину. Підозрюваний намагався втекти. Коли оперативники його наздогнали, він дістав мисливського ножа і під час боротьби завдав тілесних ушкоджень трьом співробітникам правоохоронних органів. Один отримав удар ножем у стегно, іншим фігурант заподіяв різані рани кистей рук. Незважаючи на отримані травми, міліціонери затримали зловмисника і доставили його у райвідділ міліції для подальшого з'ясування обставин.

При проведенні особистого огляду у 37-річного чоловіка був виявлений пакет з медичними шприцами.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.345 Кримінального кодексу України - «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216