Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні Джоном Теффтом, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

«Головне завдання влади - створювати умови для розвитку економіки, для взаємовигідної співпраці вітчизняного і зарубіжного бізнесу. Як державний менеджер я завжди готовий сприяти реалізації конкретних проектів розвитку. Це стосується і фінансових інвестицій, і залучення кращих експертів і практик», - сказав він.

Теффт привітав Вілкула з призначенням на високу державну посаду і висловив упевненість у подальшому плідному співробітництві. «Ми будемо продовжувати наше тісне співробітництво з вами, яке триває вже третій рік. Мене завжди вражали якісні результати вашої роботи на посаді голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Я розумію, що є багато проблем, які потрібно вирішувати. Однак ваш підхід, на моє переконання, дозволить вам виконати завдання, поставлені перед вами керівництвом держави», - переконаний посол.

Під час зустрічі були обговорені питання залучення американських інвестицій у проекти розвитку інфраструктури, транспорту та комунальної галузі України.

«Ефективна співпраця українського та американського бізнесу буде підтримана і надалі. Адже спільні проекти - це не тільки економічний, але і репутаційний фактор розвитку нашої держави», - сказав Вілкул.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

191