Директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації Сергій Садовой повідомив свій особистий мобільний телефон, щоб жителі столиці могли повідомити йому про незадовільне прибиранні територій від снігу та льоду. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

Чиновник пообіцяв почути і допомогти всім, хто до нього звернеться за телефоном (050) 380 75 75.

У свою чергу, юрист Вікторія Ставчук заявила, що громадяни, які отримали травми з вини комунальних служб через слизькі тротуари, можуть вимагати через суд компенсації моральної та матеріальної шкоди.

«Необхідно вказувати, що це травма внаслідок ожеледиці. Якщо ми беремо карту, яку заповнює викликаний лікар швидкої допомоги або у травмпункті, у цій карті є різні графи. Одна із таких граф - причина травми, там причини перераховані, серед яких окремою причиною названа ожеледиця, треба тільки поставити галочку», - зазначила вона.

За словами Ставчук, відсудити можна все, що підтверджено чеками, зокрема, витрати на ліки, які пов'язані з лікуванням.

Як раніше повідомляв ForUm, робота глав трьох районних держадміністрацій (Голосіївської, Святошинської, Подільської) визнана незадовільною у частині прибирання територій від снігу та льоду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173