Крім кримінальної справи щодо вбивства народного депутата Євгена Щербаня, проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко прокуратурою розслідуються ще три справи. Про це в інтерв'ю «Сегодня» повідомив перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін.

«У провадженні прокуратури є справа про медавтомобілі та «кіотські» гроші. З матеріалами справи знайомляться досі адвокати Тимошенко, роблячи це дуже повільно», - розповів він.

Також, за словами Кузьміна, є ще справа про спробу давання хабара суддям Верховного суду. І справа про нанесення тілесних ушкоджень працівникові Державної пенітенціарної служби під час безпорядків у Лук'янівському СІЗО, коли Тимошенко з соратниками приходила туди з вимогою звільнити чоловіка.

«Є докази, що пошкодження завдала особисто Тимошенко», - зазначив Кузьмін.

Як повідомляв ForUm, Генеральна прокуратура України завершила розслідування кримінальної справи щодо вбивства народного депутата Євгена Щербаня у 1996 році. Екс-прем'єру Юлії Тимошенко у п'ятницю, 18 січня, було вручене повідомлення у підозрі її в організації спільно з екс-прем'єром Павлом Лазаренком умисного вбивства з корисливих мотивів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

359