Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства закликає органи місцевого самоврядування та комунальні підприємства посилити роботу з очищення міст від снігу і льоду, повідомили у прес-службі відомства.

«У зв'язку з очікуваним ускладненням погодних умов Мінрегіон звертається до всіх органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств з проханням звернути особливу увагу на стан вулиць ... забезпечити надійну роботу снігоприбиральної техніки», - сказав профільний міністр Геннадій Темник.

Глава Мінрегіону має намір провести селекторну нараду з керівниками регіонів для розробки системи реагування на можливі наслідки сильних морозів.

У зв'язку з сильним похолоданням відомство просить водіїв бути максимально пильними, а пішоходів - остерігатися падіння снігу та бурульок з дахів будинків.

Як повідомляв ForUm, у четвер, 24 січня, в Україні буде хмарно з проясненнями.

У південних, східних і Дніпропетровській областях йтиме сніг, мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Температура вночі 0-5° морозу, у Приазов'ї до 2° тепла, вдень близько 0°, у Харківській області протягом доби 3-8° морозу, у Криму очікується дощ, вдень невеликий, температура вночі 1-6° тепла, вдень 5-10° тепла.

На решті території вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, температура вночі 8-13° морозу, на півночі Лівобережжя до 15°, вдень 3-8° морозу, на Закарпатті вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224