Вітчизняні модернізовані підприємства сільгоспмашинобудування будуть пропонувати співробітникам заробітну плату європейського рівня, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Кадрове забезпечення підприємств сільського господарського машинобудування, а також технічна модернізація є необхідною умовою розвитку галузі. Тому Мінагрополітики здійснює низку заходів, спрямованих на підвищення інвестиційної привабливості сектора вітчизняного сільгоспмашинобудування, його технічну модернізацію і залучення висококваліфікованих кадрів.

За словами директора Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Олександра Григоровича, поліпшення інвестиційної привабливості підприємств вітчизняного сільгоспмашинобудування шляхом налагодження виробництва інноваційної техніки і обладнання для агропромислового комплексу стимулює молодь до вибору інженерної спеціальності.

Так, на сьогодні керівництво ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» пропонує інженерно-технічним працівникам підвищити свої професійні знання, пройшовши безкоштовне навчання, і отримувати високу заробітну плату. Зокрема, інженерні кадри будуть отримувати до 10 тис. гривень на місяць, а керівні кадри та конструктори - до 100 тисяч гривень. Крім того, підприємство гарантує повний соціальний пакет з офіційним працевлаштуванням та можливістю їхнього кар'єрного росту.

Нагадаємо, що Департаментом інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування розроблено План заходів розвитку сільськогосподарського машинобудування для агропромислового комплексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234