В Україні без електропостачання залишаються 295 населених пунктів, знеструмлених унаслідок негоди, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

21-22 січня внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, мокрий сніг та ожеледь), через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 405 населених пунктів у п'яти областях.
Станом на 7 годину ранку 23 січня унаслідок негоди, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення ще 55 населених пунктів у Полтавській області. За добу відновлено електропостачання у 165 населених пунктах, які були знеструмлені 21-22 січня в п'яти областях.

Зокрема, без електропостачання залишаються 233 населених пунктів у Львівській області, у Полтавській області 55 населених пунктів, у Волинській - 7.

Для відновлення енергопостачання населених пунктів залучено 740 працівників і 229 одиниць техніки.

Як повідомляв ForUm, 23 січня на дорогах України, крім південної частини, ожеледиця.

У Криму та Приазов'ї окремі пориви вітру 15-20 м/с; на Закарпатті, у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській і Харківській областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. У південній та східній частині вночі і вранці місцями туман, видимість - 200-500 метрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283