Сьогодні у ЗМІ з'явилася інформація, що композитор Костянтин Меладзе, який став учасником смертельної ДТП у київському регіоні, взяв на себе утримання дітей, збитої ним 30-річної Ганни Пищало, і перерахував родині загиблої 30 тисяч доларів. Ця інформація частково отримувала підтвердження, пише «Сьогодні».

«Меладзе так важко і глибоко переживає цю трагедію, що навіть я його не одразу впізнав, - поділився близький родич Пищало. - Композитор сказав, що готовий кинути писати музику, закриє свій проект («Голос країни». - Ред.), оскільки ця трагедія не дає йому можливості працювати. Костянтин зазначив, що утримуватиме дітей до їх повноліття. Мова не йде про десятки тисяч доларів, які нібито були перераховані, це брехня. Він сказав, що їх одягатиме, вчитиме, годуватиме».

Нагадаємо, аварія за участю відомого музиканта сталася увечері 27 грудня на 32 км траси «Київ-Обухів». Джип Меладзе збив Анну Пищало, яка переходила дорогу, жінка загинула.

Зараз проводяться експертизи, які встановлять швидкість автомобіля і точне місце аварії. За новим КПК, слідство повинно тривати 2 місяці (тобто має завершитися 1 березня. - Ред.), після чого матеріали будуть передані до суду. Якщо провину Меладзе доведуть, йому може загрожувати до 8 років.

Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

367