Сьогодні в Дубаї відбувся товариський матч між донецьким «Шахтарем» і пітерським «Зенітом», який місцеві організатори охрестили гучною назвою Суперкубок чемпіонів. Гра завершилася перемогою «гірників» з рахунком 3:1.

Команда Мірчі Луческу повела в рахунку в середині першого тайму. Після затяжної атаки Вілліан прострілив низом з правого флангу і Мхітарян у боротьбі із захисником відправив м'яч у ворота. Зазначимо, що трохи раніше Вілліан сам був близький до взяття воріт, але м'яч після його удару влучив у штангу.

Пітерці відігралися через 15 хвилин. Срна порушив правила проти Халка неподалік від лінії штрафного і футболісти «Зеніту» швидко розіграли «стандарт», який точним ударом завершив Зирянов. «Гірники» намагалися опротестувати дії суперника, бо вважали, що пітерці повинні були розіграти м'яч тільки після свистка арбітра, оскільки Халк все ще знаходився на газоні, але рефері зарахував взяття воріт.

«Шахтарю» вистачило всього п'ять хвилин, щоб знову вийти вперед. Фернандіньо видав шикарний пас Мхитаряну, той вийшов один на один з Малафеєвим і легко перекинув воротаря, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

У перерві Луческу зробив перестановку в оборонній лінії: замість П'ятова, Чигринського і Раца вийшли Каніболоцький, Кривцов і Шевчук. Трохи пізніше на полі з'явився Тайсон.

На 52-й хвилині Луїс Адріано міг збільшити перевагу «Шахтаря», але з лінії штрафного пробив у поперечину. У цілому гра йшла на зустрічних курсах - «Зеніт» більше атакував, намагаючись піти від поразки, а «Шахтар» регулярно проводив небезпечні контратаки, одна з яких завершилася голом на 78-й хвилині. Срна промчав по правому флангу, виконав навіс у центр штрафного, де Едуардо вистрибнув вище двох захисників і відправив м'яч у сітку.

Нагадаємо, раніше «Шахтар» в ОАЕ виграв міжнародний товариський турнір Matchworld Cup-2013.

Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265