Президент України Віктор Янукович вважає, що конституційна реформа в Україні перетворюється на спільний проект української громадськості. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час урочистого зібрання з нагоди Дня соборності та свободи України.

«Ми виходимо на розуміння необхідності цілеспрямованих і консолідованих рішень на рівні Конституції. Я впевнений, що такі рішення матимуть глибинне значення для всього суспільства. Саме тому конституційна реформа перетворюється на спільний проект української громадськості. Саме в цьому я бачу значення створення Конституційної асамблеї», - сказав Янукович.

Президент закликав відкласти політичні протиріччя і направити зусилля на пошук спільного бачення перспектив розвитку України.

«А це реформи й оновлення України заради поліпшення життя людей. Кожен з нас прагне до кращого. Ми хочемо бути прикладом для своїх дітей», - говорить він.

Як раніше повідомляв ForUm, перший президент України Леонід Кравчук заявив, що Конституційна асамблея планує у березні оприлюднити концепцію внесення змін до Основного Закону.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович підписав указ «Про Конституційну асамблею» 17 травня 2012 року. Згідно з документом, Конституційна асамблея - спеціальний допоміжний орган при Президентові України.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276