Проблем з допуском до засудженої Юлії Тимошенко її захисників немає. Про це в ефірі «5 каналу» повідомив начальник Управління зовнішніх комунікацій Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко.

«Мене дуже дивує інформація, коли заявляють про те, що до Тимошенко не допускають захисників або родичів. Такої проблеми не існує. Кожного разу при зверненні до адміністрації пенітенціарних установ представників захисту надається відповідний дозвіл на зустріч. Можливо, раніше питання і виникали щодо процедури офіційного оформлення проходження на територію установи або охоронюваного об'єкта, але на сьогоднішній день такої проблеми не існує», - заявив він.

Разом з цим Андрушко зазначив, що зустріч Тимошенко з дочкою Євгенією не відбулася через те, що екс-прем'єр відмовилася зустрічатися зі своєю дочкою у кімнаті для зустрічей із захисниками.

«Дійсно, Євгенія Тимошенко прибула на зустріч зі своєю матір'ю, але сама Юлія Тимошенко не висловила бажання безпосередньо в кімнаті для зустрічі з захисниками зустрітися зі своєю дочкою – це її право було, і з боку пенітенціарної служби ніякого тиску не чинилося», - зазначив представник ДПтСУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200