Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов звернувся до голів районних адміністрацій, підприємств та установ усіх форм власності з проханням докласти всіх зусиль, щоб створити умови для безпечного пересування по вулицях і дорогах столиці, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, складні погодні умови - різке зниження температури повітря після відлиги і випадання дощу - викликали обмерзання на дорогах, тротуарах та контактних мережах.

«Ми невідкладно повинні мобілізувати всі наявні людські та технічні ресурси для боротьби із наслідками негоди. Я звертаюся до керівників підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, з проханням забезпечити належне посипання прибудинкових та прилеглих до об'єктів соціальної інфраструктури територій. В першу чергу мова йде про організацію безпечного підходу до медичних та навчальних закладів, зупинок громадського транспорту, станцій метрополітену і т.п.. Також я закликаю керівників об'єктів торгівлі приватної форми власності подбати про заходи безпеки на закріплених за ними територіях», - зазначив Попов.

Голова КМДА закликав жителів столиці бути вкрай обережними та уважними, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху. Особливо обережними необхідно бути під час пересування по слизьких ділянках тротуарів і сходах підземних переходів.

Окремо Попов звернувся до автомобілістів, закликавши їх по можливості утриматися від поїздок без крайньої необхідності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183