У молодшого інспектора Могилів-Подільської виправної колонії виявлено та вилучено наркотичні засоби, які він намагався пронести у зону, що охороняється, повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Так, при огляді осіб, які заступали на добове чергування, у молодшого інспектора вищевказаної виправній колонії УДПтС України у Вінницькій області сержанта внутрішньої служби виявлено та вилучено три поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження світло-зеленого кольору, які він намагався пронести у зону, що охороняється, і передати за винагороду одному із засуджених.

Дані відомості Могилів-Подільською міжрайонною прокуратурою внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження щодо ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, вчинені працівником правоохоронного органу) КК України.

Санкцією ч.3 ст.364 КК України передбачається позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240