Заступник мера Красного Луча Луганської області Сергій Лук'яненко, якого 15 січня затримали за підозрою у хабарництві і якому судом 18 січня визначено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, відпущений під заставу.

Про це «УНІАН» повідомив прес-секретар прокуратури Луганської області Ігор Нігієвич.

За його словами, заставу у розмірі 32 тис. грн було внесено 18 січня, і Лук'яненко був звільнений з-під варти. На сьогодні прокуратура області вивчає питання про подання апеляції на дане рішення суду.

Нагадаємо, 15 січня співробітники УБОЗ спільно з працівниками прокуратури затримали заступника мера Красного Луча на робочому місці під час отримання хабара у 10 тис. грн від приватного підприємця за видачу дозволу на перевезення великогабаритного автотранспортного засобу.

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління МВС України у Луганській області.

Ленінський районний суд Луганська 18 січня визначив затриманому запобіжний захід - утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212