Працівники міліції застрелили зловмисника, який намагався проникнути в приміщення Харківської обласної телерадіокомпанії.

Про це «Укрінформу» повідомила начальник прес-служби Департаменту державної служби охорони (ДСО) при МВС України Світлана Павловська.

«Правоохоронці змушені були застосувати вогнепальну зброю проти озброєного чоловіка, який скоїв спробу проникнути в приміщення Харківської обласної ТРК», - сказала Павловська.

Інцидент стався у ніч на 21 січня.

«О 1.30 у приміщення ТРК, розбивши скляні двері, увірвався невідомий. Працівник служби безпеки не дав йому проникнути далі і натиснув «тривожну кнопку». Наряд ДСО прибув через три хвилини , - розповіла Павловська.

За її словами, зловмисник став пручатися працівникам міліції, використовуючи для цього холодну зброю.

«У руках чоловіка з'явилася гостра саморобна шабля, якою він намагався вдарити міліціонерів і працівника охорони», - повідомила Павловська.

Вона зазначила, що дії невідомого були загрозливими, тому після попередження правоохоронці застосували табельну вогнепальну зброю.

«Озброєний зловмисник був небезпечний як для працівників міліції і ТРК, так і для інших людей у ​​разі, якби йому вдалося втекти», - заявила представниця ДСО.

Тепер з'ясовано, що чоловік був 1986 року народження.

Триває слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

300