У місті Саут-Веллей, штат Нью-Мексико, США, заарештовано підлітка, підозрюваного у вбивстві п'ятьох людей: чоловіка, жінки, двох дівчаток і хлопчика. Про це у неділю повідомляє агентство Associated Press з посиланням на управління шерифа округу Берналійо.

Влада поки не уточнює, чи були загиблі членами однієї сім'ї. Також не відомо, яке відношення до них мав 15-річний підліток. Підозрюваному пред'явлено обвинувачення у двох вбивствах і трьох випадках жорстокого поводження з дітьми, що спричинило смерть.

У будинку жертв знайшли велику кількість зброї, однак поки не встановлено, кому саме вона належала. Розслідування події триває, передає «Lenta.ru».

Нагадаємо, у зв'язку з випадками застосування зброї проти мирних громадян у США президент Барак Обама запропонував низку заходів щодо обмеження його обігу. Зокрема, адміністрація має намір ввести заборону на штурмову зброю і багатозарядні магазини, посилити покарання за нелегальну торгівлю зброєю та ускладнити процедуру купівлі вогнепальної зброї в цілому.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229