У м. Трускавці сьогодні, 18 січня, близько 6.30, на вулиці Стебницькій біля будинку №96 стався розрив труби водопроводу діаметром 400 мм, яким подається вода від резервуарів чистої води до першої насосної станції третього підйому. Унаслідок аварії було припинено централізоване водопостачання близько 80% городян.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, працівники ТОВ «Трускавецький водоканал» здійснюють необхідні заходи для ліквідації аварії і відновлення водопостачання абонентів. Частина жителів (до 25%) оперативно забезпечена питною водою за резервною схемою з резервуару, який живиться від місцевого озера, і за рахунок запасів води в резервуарах водоканалу. Школи і дошкільні навчальні заклади мають добовий запас води. Для забезпечення питною водою решти городян ТОВ «Трускавецький водоканал» спільно з ЗАТ «Трускавецькурорт», КП «Курортний парк» і фірмою «ТСБ» організовано підвезення води 5 автоцистернами, передає «УНІАН».

«Населення Трускавця проінформовано про аварію, а також про заходи, які вживаються для її ліквідації, і про графіки підвезення води», - наголошується в повідомленні.

Як повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко «ситуація з припиненням водопостачання контрольована, і сьогодні, орієнтовно до 20.00, аварійно-відновлювальні роботи будуть завершені».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281