У Львові водій тролейбуса вчинив наїзд на 18-річного хлопця-пішохода. Як повідомили в прес-службі Управління ДАІ у Львівській області, ДТП сталася 17 січня на вулиці Зеленій у Львові.
 
«Водій тролейбуса, 47-річний львів'янин, наїхав на юнака. Унаслідок ДТП хлопець отримав тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги потерпілого відпустили додому», - інформує прес-служба УДАІ.

Як повідомили у Львівському комунальному підприємстві «Львівелектротранс», хлопець, який постраждав учора внаслідок ДТП на вулиці Зеленій, не має претензій до водія тролейбуса, передає «УНІАН».

«Хлопець йшов у навушниках, безпосередньо перед тролейбусом, який їхав на вул. Зеленій у напрямку до центру міста, в невстановленому місці вирішив перейти дорогу. Водій загальмував, проте наїхав на пішохода. Постраждалого забрала швидка допомога, вже ввечері його відпустили додому. Хлопець написав заяву, що претензій до водія він не має. Відносно ДТП ведеться слідство», - розповів заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

282