У Києві у 2012 році найчастіше викрадали автомобілі у Деснянському і Дарницькому районах.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління ДАІ м. Києва, найпопулярнішим авто у викрадачів залишилися «ВАЗ». Так, за 12 місяців минулого року співробітники ДАІ зареєстрували 118 викрадень.

Друге місце зайняли автомобілі марки - «Toyota», всього було викрадено 88 автомобілів, а на третьому - «Lexus», зафіксовано 40 випадків. Четверте місце зайняли автомобілі марки «Mitsubishi» - 35 викрадень.

Всього на території міста Києва протягом минулого року було скоєно 549 незаконних заволодінь транспортними засобами, з них вдалося розкрити 170.

Найчастіше машини викрадали у суботу, вівторок та середу. Як правило, автовласники позбавлялися своїх транспортних засобів вночі. Саме в цей час доби зареєстровано 407 викрадень.

До трійки районів, де автовласники часто позбавлялися своїх автомобілів, потрапив Деснянський район. Так, на вулиці Маяковського з початку року скоєно 17 угонів.
На другому місці - Дарницький район, де на проспекті Бажана і вулиці Анни Ахматової зареєстровано по 10 викрадень, а на вулиці Урловській - 9. Третє місце посів Оболонський район. Торік автозлодії на проспекті Сталінграда викрали 9 транспортних засобів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200