Сьогодні виповнюється 50 років з дня заснування футбольної команди «Карпати» - флагмана футболу Західної України.

З цієї нагоди у приміщенні Головної пошти Львова відбулося спеціальне погашення поштової кореспонденції: марки, конверти і листівки розроблені і виконані членом Львівського обласного товариства Асоціації філателістів України та фанатом команди Андрієм Пілюхом. У погашенні взяли участь ветерани команди - Ігор Кульчицький і Степан Юрчишин, передає «УНІАН».

З ювілеєм ФК «Карпати» привітав голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

«Сьогодні прославлений ФК «Карпати» святкує 50-річний ювілей. Всім добре відомо, наскільки насиченою спортивними подіями була історія команди «Карпати»: перша офіційна переможна гра у квітні 1963 року; Кубок СРСР 1969 року; відродження львівської команди у 1989 році; бронзові медалі в чемпіонаті України у 1998 році; участь в єврокубкових матчах! Футбольний клуб «Карпати» - це яскравий приклад, яких висот можна досягти наполегливою працею і цілеспрямованістю. Львівщина з гордістю може орієнтуватися на цей футбольний клуб як на зразок успіху, втілення наполегливості і незламності. Завдяки «Карпатам», про Львів знають далеко і за межами України», - йдеться у вітанні Костюка.

Нагадаємо, футбольна команда «Карпати» заснована у 1963 році. Головний тренер - Микола Костов, президент - Петро Димінський. У турнірній таблиці чемпіонату України 2012-2013 років ФК «Карпати» займає 14 місце.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

571