У Севастополі співробітники ДАІ на цьому тижні затримали водія маршрутного автобуса, який керував громадським транспортом у стані наркотичного сп'яніння.

Як повідомили в прес-службі Управління ДАІ МВС України в місті Севастополі, автобус «БАЗ» ПП «Севтранстрест» здійснював перевезення пасажирів по маршруту №109. Співробітники ДАІ зупинили автобус на зупинці за порушення Правил дорожнього руху. Оскільки поведінка водія здалася підозрілою, пасажирів пересадили в інший автобус, що слідував по даному маршруту, а порушника відправили на медичну експертизу.

Під час проведенняекспертизи було встановлено, що водій знаходиться в стані наркотичного сп'яніння під впливом морфіну і метамфетаміну. У ході зовнішнього огляду лікарем у 34-річного водія були виявлені сліди ін'єкцій на руці.

Сам водій не заперечував факту вживання наркотиків. При цьому він пояснив, що під час збирання салону автобуса під заднім сидінням знайшов шприц з невідомою рідиною, після чого приніс додому і вирішив її на ніч спожити. В обід, заступаючи на маршрут, успішно пройшов медичний передрейсовий огляд у лікаря і заступив на маршрут, передає «УНІАН».

Відносно водія співробітниками УДАІ було складено протокол про адміністративну відповідальність за ст. 130 КУпАП.

Наразі співробітниками Управління ДАІ проводиться перевірка діяльності ПП «Севтранстрест» на предмет виконання дотримання вимог законодавства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, Законів України «Про дорожній рух» та «Автомобільний транспорт».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193