За дорученням віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства активізує співпрацю з Асоціацією міст України у питанні створення сприятливого інвестиційного клімату у галузі ЖКГ.

Про це сказав міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник під час підписання Меморандуму про співпрацю між Мінрегіоном та Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», повідомляє прес-служба Міністерства.

«Наше завдання як центрального органу виконавчої влади - відпрацювати такі кроки і провести такі зміни у нормативній базі, які дозволять залучати у галузь інвестиції. Розвиток державно-приватного партнерства, прихід бізнесу у систему життєзабезпечення - наш пріоритет. Це можна зробити за умови плідної співпраці з регіонами України», - підкреслив Темник.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович доручив уряду проаналізувати разом з інвесторами причини, які заважають розвитку інструментів поширення державно-приватного партнерства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241