Сьогодні депутати Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз покинули палату Юлії Тимошенко. Про це повідомили в управлінні Державної пенітенціарної служби України у Харківській області.

Сьогодні вранці їх ознайомили з рішенням Дзержинського районного суду Харкова.

«Суд ухвалив рішення вжити заходів щодо забезпечення позову Качанівської виправної колонії та Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» до Олександри Кужель, Людмилі Денисової і Тетяни Слюз шляхом видворення останніх із охоронюваного блоку на 9 поверсі», - говориться у рішенні суду.

На виконання рішення суду вони покинули палату Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, депутати отримали дозвіл на короткострокову зустріч з Юлією Тимошенко і проігнорували прохання головлікаря, передає «УНН».

17 січня лікарі Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» у Харкові, де проходить курс реабілітації засуджена екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, почали мовчазну акцію протесту. Зараз у холі перебуває 16 лікарів.

У той же час під лікарнею «Укрзалізниці» у Харкові відбувся мітинг, учасники якого тримали у руках плакати з написами «Вона дратує - вона не ЦКБ (Центральна клінічна лікарня - Ред.). «У лікарні лікуються, а не піаряться», «Не заважайте працювати лікарям».

У мітингу брали участь понад півтисячі жителів Харкова, які закликають Юлію Тимошенко припинити «піаритися» у стінах ЦКБ №5. У той же час під стінами ЦКБ №5 паралельно проходив мітинг її прихильників.

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко відбуває семирічний термін у Качанівській колонії у Харкові за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією. З 9 травня вона лікує грижу хребта у ЦКБ «Укрзалізниці». Лікують Тимошенко фахівці німецької клініки «Шаріте», які приїжджають до неї по черзі. Провідні лікарі Харкова висловили стурбованість тим, що за два місяці лікування стан пацієнтки практично не поліпшився.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

317