Тіло кримінального авторитета Аслана Усояна, більш відомого як Дід Хасан, доставлять у Тбілісі в суботу. Злодій у законі буде похований на Кукійському кладовищі поряд з батьками, проте точна дата похорону невідома, оскільки, згідно зі звичаями, Усояна будуть кілька днів оплакувати. Про це повідомляє «Газета.Ru».

Раніше зазначалося, що похорони Діда Хасана перетворяться на одну із найкрупніших сходок «злодіїв у законі» за останні роки. При цьому у ніч на п'ятницю портал LifeNews повідомив про те, що на Троєкуровському цвинтарі Москви проходить громадянська панахида за Усояном, на яку з'їхалися найавторитетніші кримінальні лідери з усієї країни.

За даними видання, тіло Усояна ввечері у четвер вивезли із уже закритого моргу Боткінської лікарні. Прощання з «авторитетом» почалося на території Троєкуровського кладовища о 20:00. На початку дев'ятої до кладовища почали з'їжджатися дорогі позашляховики, число яких до години ночі досягло приблизно сотні і продовжувало збільшуватися.

Як повідомляв ForUm, у центрі Москви застрелений відомий кримінальний авторитет Аслан Усоян, відомий у кримінальних колах як Дід Хасан.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

355