Народні депутати України Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз, які перебували у лікарні з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, залишили приміщення на виконання рішення суду, повідомили у Державній пенітенціарній службі України.

За даними ДПтСУ, жінки покинули приміщення блоку, де утримується Тимошенко, на виконання рішення Дзержинського районного суду Харкова.

«Вранці вони були ознайомлені з рішенням Дзержинського районного суду міста Харкова, який прийняв рішення вжити заходів щодо «забезпечення позову Качанівської виправної колонії та Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» до Кужель, Денисової і Слюз шляхом видалення останніх із охоронюваного блоку на дев'ятому поверсі», - повідомили у відомстві, передає «УНІАН».

Між тим, у пенітенціарній службі не уточнили, покинули депутати приміщення, де перебували, самостійно, чи до них застосовувалися якісь заходи примусу.

Як повідомляв ForUm, 16 січня Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз, які прибули на короткострокову зустріч з Тимошенко, приєдналися до її акції громадянської непокори і відмовилися залишати лікарню.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242