Президент України Віктор Янукович приділяє Криму особливу увагу як регіону пріоритетного розвитку. Про це журналістам заявив голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов, коментуючи підсумки зустрічі з Главою держави, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

«Вчора я зустрічався з Президентом України, ми обговорювали подальші перспективи розвитку Криму. Глава держави розуміє кримські проблеми і вважає, що регіону потрібно приділяти пильну увагу», - сказав глава виконавчої влади автономії.

Під час робочої поїздки Могильова до Києва також обговорювалася ситуація, пов'язана з радгоспом-заводом «Коктебель». «Діями окремих осіб успішне підприємство доведене до банкрутства. Необхідно підтримувати відому торгову марку і відновлювати роботу підприємства. Це робочі місця для кримчан і відрахування до бюджету», - підкреслив глава кримського уряду.

Нагадаємо, 16 січня у Києві відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича з головою Ради міністрів АРК Анатолієм Могильовим.

У рамках зустрічі обговорювалися питання соціально-економічного розвитку автономії, у тому числі хід виконання програм з газифікації населених пунктів, Державної програми «Вода Криму» та інші питання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221