Менеджер російського боксера Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов заявив, що контракт на поєдинок його підопічного з українцем Володимиром Кличком у визначені Всесвітньою боксерською асоціацію (WBA) терміни підписати не вдалося. Тепер організатор бою буде визначений у результаті торгів.

Бій між суперчемпіоном WBA Кличком і регулярним чемпіоном за версією тієї ж організації Повєткіним є одним із найбільш очікуваних шанувальниками боксу.

За словами Хрюнова, зараз команда Повєткіна чекає рішення WBA з приводу відправленого протесту на прохання команди Кличка перенести терміни проведення бою, повідомляє «Газета.ру».

За словами менеджера Повєткіна, відповідь WBA «може бути отримана до кінця поточного тижня». «Консультації між адвокатами тривають, вони велися і нинішньої ночі, - зазначив Хрюнов. - Але ми вже займаємося і опрацюванням певних аспектів, які дозволять організувати майбутній бій, ми збираємося заявитися на торги. WBA поки не прийняла офіційного рішення про дату проведення торгів. Думаю, що ми спочатку отримаємо відповідь на наш протест. І якщо його задовольнять, то буде призначена дата торгів».

Нагадаємо, в середині грудня 2012 року WBA повідомила Володимиру Кличку і росіянину Повєткіну про те, що вони повинні домовитися про умови спільного бою до 17 січня 2013 року. Якщо сторони не зможуть домовитися, то WBA проведе торги щодо організації бою.

Наприкінці жовтня WBA ухвалила, що бій між Кличком-молодшим і Повєткіним повинен відбутися до 26 лютого 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1316