Уряд уповноважив міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Прасолова очолити Міжвідомчу комісію з міжнародної торгівлі, повідомили у прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Відповідне розпорядження №13-р, розроблене Мінекономрозвитку, Кабінет Міністрів ухвалив 16 січня 2013 року.

Цей нормативно-правовий акт розроблено відповідно до вимог статті 5 Закону України «Про захист національного товаровиробника від демпінгового імпорту» та з метою актуалізації складу Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі.

Основною метою документа є внесення зміни до складу Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі.

Зокрема, розпорядженням передбачено затвердження головою Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі Прасолова Ігоря Миколайовича - міністра економічного розвитку і торгівлі України, замість Порошенка Петра Олексійовича.

Прийняття розпорядження забезпечить формування актуального складу Комісії з метою виконання функцій, які входять в її компетенцію відповідно до чинного законодавства, зокрема, законами України «Про зовнішньоекономічну діяльність», «Про захист національного товаровиробника від демпінгового імпорту», ​​ «Про захист національного товаровиробника від субсидованого імпорту» та «Про застосування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238