Завтра в Україні температура коливатиметься від 9° морозу до 12° тепла.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, буде хмарно з проясненнями. У західній частині невеликий сніг, температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

У південній частині вночі пройде невеликий, вдень помірний дощ, в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях місцями сильний дощ. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 2-7°, у Криму вночі 4-8° тепла, вдень 8-12°.

На решті території йтиме невеликий мокрий сніг та дощ (вдень у північній частині місцями); температура протягом доби становитиме від 3° морозу до 2° тепла. Вночі та вранці в Україні, крім заходу, вдень на Лівобережжі тумани, передає «УНІАН».

На дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний (у східній частині переважно південно-східний), 5-10 м/с, на півдні вдень окремі пориви 15-20 м/с.

У Київській області хмарно з проясненнями. Невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу (вдень місцями); вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-8 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

По Києву хмарно з проясненнями. Невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу (вдень місцями); вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-8 м/с. Температура протягом доби 0-2° морозу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288