Станом на 17 січня 1676 мешканців Києва отримали допомогу в столичних пунктах обігріву. Про це заявив начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний, повідомляє прес-служба КМДА.

«Пункти обігріву були влаштовані в період сильних морозів. Намети з теплогенераторами встановили в десяти районах столиці. Тут жителі міста могли не тільки погрітися, але й випити гарячого чаю і з'їсти бутерброд. У кожному пункті для надання допомоги населенню цілодобово знаходяться рятувальники і працівники соціальних служб», - зазначив Пшеничний.

Крім того, щоб допомогти бездомним для координації соціального патрулювання в зимовий період 2012-2013 рр.., попередження загибелі людей від переохолодження в місті і 10 районах столиці створені міський та районні штаби, затверджені їх склад і заходи щодо роботи із зазначеними особами.

«Для здійснення соціального патрулювання визначені відповідні місця найбільшого скупчення бездомних осіб і затверджені графіки роботи соціального патруля в районах Києва. Його забезпечують мобільні бригади, до складу яких входять соціальні працівники, медичний реєстратор, водії. Бригади забезпечують бездомних гарячим харчуванням (щодня 200 порцій), теплим одягом, взуттям і т.д.», - додав начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій.

При Будинку соціальної турботи і районних територіальних центрах соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено 11 пунктів обігріву і 11 постійно діючих банків одягу і взуття.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154