Кабінет Міністрів України виділив 3 млн 860 тис. грн на ліквідацію наслідків несприятливих погодних умов, що виникли 11-16 грудня 2012 року на території декількох областей.

Про це йдеться в розпорядженні №14-р, прийнятому Кабміном 16 січня.

Кошти виділяються для ліквідації наслідків негоди на території Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Згідно з розпорядженням, Державній службі з надзвичайних ситуацій виділяється 1 млн 470 тис. грн і Міністерству оборони 2 млн 380 тис. грн для закупівлі паливно-мастильних матеріалів, необхідних для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на території зазначених областей.

Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Також у постанові йдеться про те, що ДержНС і Міноборони повинні затвердити в одноденний строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) і Мінфіном переліки витрат, пов'язаних із закупівлею паливно-мастильних матеріалів, необхідних для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов.

Крім цього, до 30 квітня ДержНС і Міноборони мають подати МЕРТ, Мінфіну та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Нагадаємо, у ніч на 16 грудня у Львівській області у зв'язку зі снігопадами було припинено рух на ділянці міжнародної траси Київ-Чоп між селами Йосипівка Буського району і Суходоли Бродівського району Львівської області.


Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

312