Донецький «Шахтар» готовий продати бразильського півзахисника Вілліана за 35 мільйонів євро. Про це в інтерв'ю «СЕ в Україні» заявив генерального директора «Шахтаря» Сергій Палкін.

«Питання не в особливостях поведінки футболіста і не в пошуку компромісу. Питання тільки в одному: як тільки знайдеться клуб, готовий заплатити за Вілліана 35 мільйонів євро, ми побажаємо йому щасливої ​​дороги у нове життя. Але поки такого клубу немає, на перше місце виходить контракт футболіста з «Шахтарем», який повинен неухильно виконуватися не тільки клубом, але і гравцем», - сказав він.


Палкін також упевнений, що якщо не зараз, то влітку покупець на Вілліана неодмінно з'явиться.
 

«Він дуже привабливий футболіст для будь-якого елітного клубу в Європі: швидкий, технічний, добре підкований у «Шахтарі», тактично, чудово адаптований до європейського футболу. Упевнений, що дуже багато клубів хотіли б бачити у себе Вілліана, проте деякі можуть дозволити собі розкіш придбати такого футболіста. Якщо протягом найближчого місяця нічого не зміниться, і Вілліану буде призначено показати видатну гру з «Боруссією», сумніви потенційних покупців, на мій погляд, будуть розвіяні остаточно і безповоротно», - підсумував Палкін.

Нагадаємо, Вілліан неодноразово висловлював бажання покинути "Шахтар", оскільки активний інтерес до бразильця виявляв лондонський «Челсі». Але «Шахтар» не хотів продавати футболіста менше, ніж за $30 млн., тоді як британці не готові викласти таку суму.

Серйозне запізнення Вілліана на тренувальний збір викликало невдоволення головного тренера «гірників» Мірчи Луческу, який тепер навряд чи заперечуватиме проти продажу гравця.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1012