Республіканський комітет Автономної Республіки Крим з транспорту і зв'язку звернувся до Управління Державтоінспекції в Криму з проханням про посилення контролю за рухом транспортних засобів на ділянці протяжністю Соколине - Ай-Петрі - Учан-Су автодороги «Бахчисарай - Ялта».

Це пов'язано з тим, що деякі водії, незважаючи на заборони і попередження про небезпеку, все одно вибирають цю дорогу. В'їзд посилено патрулюватиметься ДАІ.

Звернення про посилення контролю також направлені до виконавчого комітету Ялтинської міської ради та Бахчисарайської районної державної адміністрації, йдеться в повідомленні відомства.

Зазначимо, що в Криму у зв'язку з негодою обмежено рух транспорту на деяких ділянках гірських і лісових доріг.

Нагадаємо, Службою автомобільних доріг в Автономній Республіці Крим за погодженням з Управлінням ДАІ ГУ МВС України в Автономній Республіці Крим та Радою міністрів Автономної Республіки Крим прийнято «Рішення про обмеження, заборону руху на окремих ділянках доріг АР Крим на період з 01 листопада 2012 року з 30 березня 2013 року».

Зазначеним Рішенням введені обмеження (заборона) проїзду по певних дорогах загального користування за несприятливих погодних умов або на весь період дії Рішення. На відповідних дорогах встановлені інформаційні табло і необхідні дорожні знаки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189