Бразильський захисник київського «Динамо» Бетао виступатиме на правах оренди за клуб вищого французького дивізіону «Евіан». Про це заявив президент «Динамо» Ігор Суркіс.


«Дружина Бетао вагітна і ще торік у футболіста було бажання бути ближче до родини, що знаходиться в Бразилії. Він запропонував варіант, згідно з яким займеться пошуком нового клубу самостійно, і я, знаючи Бетао як людину порядну, дав слово, що його пущу безкоштовно. Мабуть, після рівня зарплати в «Динамо», те, що запропонували в Бразилії, не відповідало очікуванням гравця», - цитує слова Суркіса сайт «Динамо».
 

На його думку, Бетао дуже хороший, якісний футболіст, який був батьком-настоятелем для інших бразильців у «Динамо». «Він дуже допоміг у налагодженні мікроклімату в команді між гравцями різних національностей. У «Динамо» надійшла пропозиція від «Евіана», з цим клубом у нас налагоджені конструктивні відносини, з приводу Бетао. Це не Бразилія, але все одно, ближче до неї», - сказав президент клубу.

«З Бетао, скажу відверто, ми не попрощалися остаточно. Двері «Динамо» для нього завжди відкриті, інше питання, як для кого. Можливо, після закінчення кар'єри у нас буде свій представник у Бразилії, що пройшов школу «Динамо» і по собі знає, які вимоги пред'являються до гравців у нашому клубі. Прощаючись, я подякував йому за виступи в «Динамо». Побільше б було таких легіонерів, які приїжджали до Києва і ставали частиною нашого клубу», - підсумував Суркіс.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277