Звільнення Андрія Портнова з посади керівника Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента України пов'язане з реформуванням структури Адміністрації. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна» заявив глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

«У структурі Адміністрації також створюється Управління реформування правоохоронних органів і органів юстиції, роботу якого разом з Управлінням з питань помилування, Управління з питань представництва інтересів Президента України в судах і Головного управління з судоустрою курируватиме Андрій Портнов», - сказав глава Адміністрації Президента.

За словами Льовочкіна, у сферу відповідальності Портнова увійде моніторинг процесу реформування кримінального судочинства у зв'язку з початком дії нового КПК, «імплементація якого знаходиться у сфері особливої ​​уваги Глави держави».

Нагадаємо, 16 січня Президент України Віктор Янукович звільнив Андрія Портнова з посади радника Президента України, керівника Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

358