Британський співак сер Елтон Джон і його цивільний чоловік Девід Ферніш підтвердили народження другої дитини: сина назвали Елайя Джозеф Даніель, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на британський таблоїд Hello!.

Минулого тижня в британських ЗМІ з'явилася інформація про те, що сурогатна мати народила другу дитину 65-річному серу Елтону Джону і Девіду Фернішу, проте потім зарубіжні ЗМІ з посиланням на представника музиканта спростували цю інформацію.


За повідомленням таблоїду, дитина з'явилася на світ увечері п'ятниці, 11 січня. В ексклюзивному коментарі виданню пара зазначила, що народження другої дитини перетворило їх на справжню сім'ю.
 

«Важко висловити почуття, які ми зараз відчуваємо: ми просто переповнені щастям і хвилюванням», - підкреслили вони.

Два роки тому сурогатна мати народила Елтону Джону і Девіду Фернішу, цивільний шлюб яких був зареєстрований у 2005 році, сина Закарі.

Сер Елтон Джон визнав свою бісексуальність у 1976 році в інтерв'ю журналу Rolling Stone, а через вісім років одружився з німкенею, звукоінженером Ренатою Блауель. Однак після розлучення артист все таки підтвердив, що він гомосексуаліст. З Фернішем вони зустрічалися з 1993 року. У 2009 році співак намагався усиновити хлопчика Льва з українського дитбудинку для дітей зі СНІДом, однак через вік та сімейний стан йому було відмовлено. Після цього пара звернулася за допомогою до сурогатної матері.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1462