У 2013 році у всіх містах і районах Криму будуть створені центри надання адміністративних послуг. Про це заявив перший заступник голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим Павло Бурлаков у рамках відеоконференції з містами та районами автономії, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Зокрема, до кінця травня планується організувати дані центри в містах республіканського значення, а до кінця цього року - у всіх районах Криму.

Бурлаков повідомив, що такі центри вже діють у Сімферополі, Алушті, Феодосії і Кіровському районі. Найближчим часом центр надання адміністративних послуг відкриють в Євпаторії.

У свою чергу, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Криму Микола Рудик повідомив, що місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування визначені відповідальні за створення центрів, а також розроблені стандарти надання послуг. Для роботи центрів будуть виділені необхідні приміщення, введено посади адміністраторів і передбачено фінансування.

Бурлаков доручив мерам міст і керівникам райдержадміністрацій Криму у встановлені терміни виконувати положення Закону України «Про адміністративні послуги», а міністерству економічного розвитку і торгівлі Криму - постійно контролювати цю роботу.

7 жовтня 2012 р набув чинності Закон України «Про адміністративні послуги». Центри надання адміністративних послуг будуть постійно діючими робочими органами (структурними підрозділами) виконавчих комітетів міських, селищних рад та райдержадміністрацій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232