Кримінальний авторитет Аслан Усоян, відомий у кримінальних колах як Дід Хасан, був убитий одним пострілом. Під час нападу два вогнепальні поранення отримала жінка, що знаходилася на місці пригоди.


Як повідомили в Слідчому комітеті Росії, слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по місту Москві порушено кримінальну справу за фактом вбивства 75-річного А.Усояна за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 105, ст. 222 Кримінального кодексу РФ (вбивство, незаконний обіг вогнепальної зброї).

«За версією слідства, сьогодні в районі вулиці Поварської в ​​місті Москві невстановленою особою в Усояна був зроблений один постріл з вогнепальної зброї, після чого потерпілий був доставлений до клінічної лікарні ім. Боткіна, де від заподіяного поранення помер», - йдеться в повідомленні, передає «УНІАН».

Повідомляється, що Усоян, більш відомий у кримінальних колах як Дід Хасан, вперше був засуджений у 19 років, у подальшому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. На життя Усояна неодноразово відбувалися збройні замахи. Слідством розглядаються різні версії вбивства, в тому числі пов'язані з кримінальною діяльністю потерпілого.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група.

Як раніше повідомляв ForUm, у центрі Москви застрелено відомого кримінального авторитета Аслана Усояна, відомого в кримінальних колах як Діда Хасана. Про це повідомляє прес-служба поліції Москви.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

379