Сьогодні, 16 січня, у Києві в квартирі на вулиці Городецького з вогнепальним пораненням голови знайдено тіло 19-річної дівчини, повідомляє прес-служба главку столичної міліції.

Лікар бригади станції швидкої допомоги констатувала смерть дівчини.

На місці події до міліції звернулися дві дівчини 1993 і 1994 років народження, які повідомили, що їхня знайома знаходиться в квартирі без ознак життя. За їхніми словами, вони познайомилися із загиблою через мережу Інтернет півроку тому. Вона знімала квартиру останні три дні.

Як повідомили дівчата, приблизно о 3 годині ночі до них звернулася їхня спільна знайома і повідомила, що вона зібралася покінчити життя самогубством, після чого вимкнула телефон. Прибувши в квартиру, подруги виявили труп дівчини.

Правоохоронці на місці події встановили, що дівчина 1993 року народження зареєстрована в Запоріжжі.

Під час огляду на трупі була виявлена ​​рана скроневої області голови. На місці події було виявлено предмет, схожий на пістолет. Слідство розглядає версію самогубства. Правоохоронці перевіряють усі факти й обставини події. Про причини самогубства поки невідомо. Подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, за даним фактом розпочато кримінальне впровадження за ч. 1 ст.115. Розпочато слідство. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337