Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк попередив глав обладміністрацій і мерів міст щодо відповідальності за зрив опалювального сезону. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на засіданні міжвідомчої робочої групи з питань підготовки до забезпечення сталого проходження опалювального сезону 2012/13 року.

«Опалювальний сезон починається 15 жовтня. Якщо до цього часу десь у якомусь регіоні, місті не буде це зроблено, ми від імені відомчої комісії, я особисто це підпишу, направимо звернення до ГПУ щодо невиконання службових повноважень. Підете до прокурора 16 числа, або він до вас прийде», - зазначив міністр.

Крім того, він нагадав, що з 1 жовтня в Україні розпочнеться опалювальний сезон у закладах соціальної сфери – школах, дитсадках, лікарнях, дитбудинках.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров попередив чиновників про особисту відповідальність у разі виявлення недоробок у підготовці до опалювального сезону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286