Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен високо оцінює результати проведення двосторонньої зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, яка відбулася 26 вересня у Нью-Йорку. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я мав насправді цікаву двосторонню зустріч з Президентом України...» - зазначив Расмуссен, передає «Укрінформ».

 

Як повідомили у прес-службі НАТО, під час зустрічі Расмуссен подякував Україні за її внесок у проведення операцій під проводом Альянсу в Афганістані та Косово.

«Генеральний секретар чітко підкреслив, що НАТО залишається відданою своїм зобов'язанням у наданні допомоги Україні щодо проведення реформ і розвитку подальшого практичного співробітництва», - заявили у НАТО.

У той же час Расмуссен наголосив на позиції лідерів НАТО, оприлюднену на Чиказькому саміті, які «закликали Україну вирішити існуючі проблеми у судовій системі та забезпечити повне дотримання верховенства права».

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном у Нью-Йорку, що Україна загалом задоволена динамікою розвитку конструктивного партнерства з Організацією Північноатлантичного договору.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

330