Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс хотів би, щоб новопризначений головний тренер команди Олег Блохін пропрацював у столичному клубі довго і став для нього новим Валерієм Лобановським, з ім'ям якого пов'язані найбільші успіхи динамівців у історії.

«Після Валерія Васильовича Лобановського ми ніяк не могли знайти тренера, який би вивів наш корабель на якісно новий рівень. Думаю, в Олега Блохіна це вийде... Сьогодні настав такий момент, що харизматична фігура рівня Блохіна, яка керується принципом «сказав-зробив», може нас вивести на новий рівень. Я в нього вірю», - цитує Суркіса офіційний сайт ФК.

Він зазначив, що через день-два новий тренер підбере кваліфікованих помічників у свій штаб. «І ми будемо рухатися, сподіваюся, до нових успіхів. А ту ганьбу, яка у нас була останнім часом, змиємо нашими перемогами», - сказав він.

У той же час Суркіс визнав, що посада головного тренера «Динамо» непроста. «Життя Олега Володимировича напевно зміниться. Якщо в збірній були періоди між матчами, час для роздумів, то в клубі це щоденна робота, найчастіше в стресовій ситуації», - пояснив він.

За словами президента клубу, виправлення ситуації в команді має розпочатися з дисципліни, оскільки деякі гравці відчули себе зірками, хоча насправді такими не є.

«Перш за все, почати з дисципліни. Деякі гравці відчули себе зірками, хоча насправді такими не є. Ми часто спихають всі невдачі на тренера, але і футболісти теж повинні розібратися, чому все так відбувається. Чому на сьогоднішній день амбіції команди вище їхніх особистісних», - зазначив він, додавши, що не сумнівається у здібностях Блохіна.

Суркіс поставив перед «Динамо» завдання продовжувати боротися за звання чемпіона України й однозначно вийти з групи в Лізі чемпіонів. «Принаймні, грати команда повинна так, щоб уболівальники навіть у разі невдачі не могли пред'явити до неї претензії у небажанні боротьби або низької самовіддачі», - зазначив він.

Сьогодні на тренуванні об 11:00 Олег Блохін буде представлений команді.

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, тренер національної збірної України Олег Блохін був призначений головним тренером ФК «Динамо» (Київ).


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

509