Колишній тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін назвав роки, проведені у київському «Динамо», одними з кращих у кар'єрі, повідомляє прес-служба ФК.

«Подібна ситуація не вперше відбувається у моєму житті. Втім, як і в кар'єрі будь-якого іншого наставника, - цитує екс-тренера «біло-синіх» «Sportbox.ru». - У кожного тренера бувають екстремальні матчі. І таким цього разу став програний поєдинок з «Шахтарем» (1:4). Усі знають, що «гірники» для «Динамо» - принциповий суперник. І зустрічі з ними дуже чутливі».

Сьомін визнав, що роль у його відставці зіграла і поразка в Лізі чемпіонів від «Парі Сен-Жермен» (1:4).

«Але, об'єктивно кажучи, ПСЖ на даний момент сильніший за« Динамо ». Тим не менш, трапляються неоднозначні ситуації», - сказав він.

Екс-наставник упевнений, що претензій до нього бути не може: «Я приводив команду до чемпіонського титулу і тричі виводив її в груповий етап Ліги чемпіонів. Було виконано завдання і цього разу».

Сьомін зазначив, що у нього прекрасні відносини з президентом клубу Ігорем Суркісом.

«Вдячний йому за підтримку. І за те, що він робив для розвитку клубу і команди. Я завжди підтримував і ставився з розумінням до наших уболівальників. Але ніяк не можу зрозуміти колишніх гравців «Динамо», які протягом всієї моєї роботи критикували мене. Так, вони свого часу були блискучими футболістами, але не змогли відбутися як тренери. Усі досягнення, яких я домігся як тренер київського «Динамо», є одними з найбільших перемог у моїй кар'єрі», - сказав Сьомін.

Як раніше повідомляв ForUm, головний тренер «Динамо» (Київ) Юрій Сьомін відправлений у відставку.

25 вересня Сьомін планував заїхати в Київ з усіма зустрітися і попрощатися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

406