Роботи щодо запуску в експлуатацію швидкісного трамваю на житловий масив Троєщина у Києві потрібно активізувати, при цьому звівши до мінімуму незручності для киян, пов'язані з будівництвом. Про це йшлося на нараді під головуванням першого заступника керівника секретаріату Кабінету Міністрів України Юрія Аністратенка.

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, присутні обговорили питання завершення реконструкції забудови та термінів введення в експлуатацію швидкісної трамвайної лінії на житловому масиві Троєщина та організації дорожньо-транспортного руху під час будівництва об'єктів транспортної інфраструктури у Києві.

За результатами наради було дано низку рекомендацій Київській міськдержадміністрації, КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва», Управлінню Державтоінспекції Головного управління МВС України у м. Києві. Зокрема, щодо прискорення будівництва і його завершення до 25 жовтня цього року, забезпечення швидкісної лінії необхідною кількістю трамвайних вагонів, обмеження автотранспортного руху під час будівництва, контролю за цим з боку працівників ДАІ та своєчасного інформування киян про зміни у маршрутах пересування. Також розглянуто питання демонтажу старих трамвайних ліній, безперешкодної видимості дорожніх знаків і наведення порядку у розміщенні рекламних стендів, оптимізації інтервалів руху міської кільцевої електрички.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161